Nieuwe operators gezocht!

Word jij operator bij de Dingemans Groep?

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de metaaltechniek en rolvorming? Dan is het werken als operator bij de Dingemans Groep de kans voor jou om jezelf te ontwikkelen. Wij zijn namelijk op zoek naar vier fulltime operators.

De Dingemans Groep is een financieel gezonde organisatie. Met bijna honderd werknemers zijn wij als ambitieus familiebedrijf werkzaam in het profileringswerk en rolvorming. Wij verzorgen de productie van C- en U-profielen voor niet dragende wanden en plafonds. Daarnaast produceren wij ook dragende profielen. Deze worden onder andere verwerkt in magazijnvloeren, framewerk voor silo's en onderstellen van zonnepanelen.

Als groeiend bedrijf zijn wij op zoek naar gemotiveerde operators die van aanpakken weten. Je gaat zelfstandig of in ploegen aan de slag en begeleidt het productieproces. Hierin heb je als operator de vrijheid om mee te denken in het productieproces. Dit geldt ook voor het oplossen van problemen aan en rondom de machines.

Wat vragen wij van jou?

- MBO niveau 2 of 3 metaal- of werkbouwtuigkunde
- Een goede beheersing van de Nederlandse taal
- Basiskennis Engels en Duits is een pre
- Technisch inzicht in rolvorming en het verwerken van staal
- Heftruckcertificaat

Wat bieden wij jou?

De informele werksfeer die binnen het bedrijf heerst, zorgt ervoor dat je snel went aan de nieuwe werkomgeving. Het salaris dat je verdient, is afhankelijk van je opleiding en werkervaring maar is minimaal conform CAO klein metaal. Als je in ploegen werkt, wordt het salaris hierop aangepast en wel met 21%. Daarnaast krijg je bovenop de 24 vakantiedagen dertien adv-dagen per jaar. Ook is het mogelijk om deel te nemen aan cursussen om hiermee je doorgroeimogelijkheden en kennis te vergroten.

Word jij de nieuwe operator van de Dingemans Groep?

Heb jij interesse om de Dingemans Groep te versterken of heb je vragen over de functie? Neem dan snel contact op met Sander Bouwmeester via e-mailadres: s.bouwmeester@dingemans.eu of via telefoonnummer 0416-275081.