Gezocht: Werkvoorbereider MRP

Dingemans bedrijven staat voor inventiviteit, innovatie en lef. Wij zijn trendsetter in onze branche en daar zijn we trots op! Voor een vlekkeloos verloop van ons productieproces en de logistieke afhandeling zijn wij op zoek naar een:

Werkvoorbereider

Als werkvoorbereider ben je de schakel tussen klantorder en productie. Als onderdeel van het team van werkvoorbereiders, draag  je onder leiding van de Productiemanager zorg  voor de juiste aanlevering van de documenten t.b.v. het productieproces. Hierbij denkend aan: technische tekening; meetrapporten; productieorders. Het programmeren van de juiste instelling van de rolvormingmachines behoort tot een dagelijkse taak. Na het productieproces is zorgdragen voor de logistiek afhandeling een belangrijke taak. Dit alles te samen maakt je eindverantwoordelijk voor het volledige project.

Functie-eisen werkvoorbereider:

- Een afgeronde HBO opleiding richting Werktuigbouwkunde, of vergelijkbare technische opleiding;
- Kennis en ervaring met CAD systemen;
- Een goede beheersing van de Duitse en Engelse taal;
- Accuratesse;
- Effectieve communicator tussen het sales-
  en productieteam.

Competenties:

- Voelt zich thuis in een productieomgeving;
- Teamplayer;
- Werkt nauwkeurig en precies;
- Stressbestendig en weet prioriteiten te stellen;
- Hands on mentaliteit.

Ons aanbod:

- Een interessante en uitdagende baan;
- Een goede werksfeer met professionele collega’s;
- Een marktconform salaris en interessante secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao klein metaal;
- De mogelijkheid om van jouw bepaalde tijdscontract een vaste aanstelling te maken;
- Bijdrage mogen leveren aan onze groeiende organisatie.

Bedrijfsinformatie

Metal Rolling Products BV (MRP) is een toonaangevende fabrikant van gerolvormde profielen. Deze zogenaamde koudgewalste profielen vinden onder meer hun toepassing in de industrie van Entresolvloeren, Hoogbouw magazijnen en Solar systemen. Onze Europese klanten realiseren hun projecten wereldwijd.  MRP draagt er zorg voor dat de juiste producten, op het juiste tijdstip en op de juiste plaats voor onze afnemers beschikbaar zijn. Daarom maakt projectmatig werken en logistiek een wezenlijk deel uit van onze toegevoegde waarden. Het Nederlands Slit Center (NSC) draagt binnen de organisatie zorg voor een ongestoorde materiaal- voorziening in de vorm van bandstaal. Staalcoils worden door middel van onze slitter op de juiste bandbreedte gesneden, zodat ze kunnen worden verwerkt tot gewalst profiel.

Interesse?

Ben je na het lezen van de vacature enthousiast geworden en denk je dat deze baan jou op het lijf geschreven is? Dan ontvangen wij graag je gemotiveerde sollicitatie. Solliciteren kan via de ‘solliciteer direct’ button onderaan de vacature. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Mw G. Fitters via  g.fitters@dingemans.eu of 0416-275081